top of page

Hoe kan je je bedrijfsvideo in de kijker zetten?

Promotie is een belangrijk onderdeel van het creëren van een effectieve bedrijfsvideo. Door gebruik te maken van verschillende kanalen, kun je je video onder de aandacht brengen van je doelgroep en hen helpen bij het nemen van een beslissing over het gebruik van je product of dienst.


  1. Sociale media: Gebruik verschillende sociale media-platformen, zoals Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn, om je video te verspreiden. Deel korte clips van de video en gebruik hashtags en vermeldingen om de aandacht van je doelgroep te trekken.

  2. E-mailmarketing: Voeg je bedrijfsvideo toe aan je nieuwsbrief of e-mailcampagne. Zorg ervoor dat de video eenvoudig te bekijken is en voeg een call-to-action toe om de gebruiker te motiveren om de video te bekijken.

  3. Video hosting sites: Plaats je video op video hosting sites, zoals YouTube of Vimeo, en promoot deze via sociale media en e-mailmarketing. Deel de link naar de video en voeg een beschrijving toe.

  4. Website integratie: Integreer je bedrijfsvideo op je bedrijfswensite door een videoafspeler toe te voegen. Dit maakt het voor gebruikers eenvoudiger om de video te bekijken en kan bijdragen aan een betere gebruikerservaring.

  5. Influencer marketing: Werk samen met social media-influencers en bloggers om je bedrijfsvideo te verspreiden. Zij kunnen de video delen met hun volgers en zo je bereik vergroten.

  6. Event marketing: Gebruik je bedrijfsvideo op events en beurzen om je bedrijf en product of dienst te presenteren.

Bent u op zoek naar een goede bedrijfsvideo?Comments


bottom of page