top of page

Welke soorten bedrijfsvideo’s zijn er?

Er zijn verschillende types van bedrijfsvideo’s die je kan inzetten om je doelgroep te bereiken. Om dit voor u toe te lichten hebben we een kort overzicht gemaakt.  1. Productvideo's: deze video's richten zich specifiek op het presenteren van producten of diensten. Ze geven een overzicht van de functies, voordelen en unieke aspecten van het product of de dienst.

  2. Bedrijfsfilm: deze video's geven een overzicht van het bedrijf, zijn geschiedenis, missie, visie en waarden. Ze geven ook een beeld van het bedrijfscultuur en het team.

  3. Animatievideo's: deze video's maken gebruik van animaties om de boodschap over te brengen. Ze zijn een effectieve manier om complexe of abstracte ideeën uit te leggen.

  4. Customer testimonials: deze video's laten tevreden klanten vertellen over hun ervaringen met het bedrijf en haar producten of diensten.

  5. Eventvideo's: deze video's documenteren evenementen die door het bedrijf georganiseerd zijn. Ze kunnen gebruikt worden om de sfeer te versterken en de ervaring van de deelnemers te delen.

  6. Explainer video's: deze video's zijn ontworpen om complexe processen of concepten uit te leggen. Ze helpen de doelgroep begrijpen hoe het product of de dienst werkt.

Geïnteresseerd in een bedrijfsvideo?Comments


bottom of page